Ο Πρώτος Διαγωνισμός Βιοτοπικού Paludarium στην Ελλάδα!

Mε υπερηφάνεια σας προσκαλούμε σε ένα ακομα εντυπωσιακό γεγονός του ARIUM 2024 Festival: τον Διαγωνισμό Βιοτοπικού Paludarium. Καθώς εισέρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή, αυτός ο διαγωνισμός αναδεικνύει την τέχνη και τη δημιουργικότητα των ενυδριοφίλων και των ερασιτεχνών οικολόγων.

Στο ARIUM 2024, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τα πιο μοναδικά και εντυπωσιακά Paludarium’s, ενσωματώνοντας τη φυσική ομορφιά του υδρόβιας ζωής αλλά και της πανίδας σε ένα εκπληκτικό οικοσύστημα. Από τις καταπράσινες λιμνοθάλασσες έως τις πανέμορφες βραχώδεις περιοχές, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για την καλύτερη αναπαράσταση ενός μοναδικού βιοτοπικού περιβάλλοντος.

Ελάτε να ανακαλύψετε τις αρχιτεκτονικές επιδείξεις και τις εκπληκτικές δημιουργίες που αποδεικνύουν ότι η φύση είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης. Συνδυάζοντας την αισθητική με τη λειτουργικότητα, οι συμμετέχοντες θα προβάλλουν το ταλέντο τους και θα αναδείξουν την αγάπη τους για το φυσικό περιβάλλον.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να εμπνευστείτε και να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης σε ένα φεστιβάλ που συνδυάζει την τέχνη, την επιστήμη και τη διασκέδαση. Σας περιμένουμε στο ARIUM 2024 για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία βιοτοπικού παραδείσου!

Αναζητώντας το τέλεια ισορροπημένο βιοτοπικό Paludarium – Δήλωση συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο που δύνανται να παρουσιάσουν, σε αυστηρά βιοτοπικά πλαίσια, ένα οικοσύστημα που να μιμείται αντίστοιχο συγκεκριμένης γεωγραφικής προέλευσης.  

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να έχουν συλλέξει όλες τις απαραιτητες πληροφορίες σχετικά με τον βιότοπο που θα παρουσιάσουν και πιο συγκεκριμένα αναφορικά με την πανίδα, τη χλωρίδα και τα φυσικά υλικά που τον συνθέτουν. Οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να προωθηθούν εγκαίρως στους διοργανωτές ώστε να εκτυπωθεί το έντυπο που θα τοποθετηθεί δίπλα σε κάθε βιοτοπικό οικοσύστημα για κάθε γεωγραφική προέλευση ξεχωριστά προς ενημέρωση του κοινού.

Η γυάλινη κατασκευή για τα paludariums, θα είναι διαστάσεων 50*50*70εκ (Μ*Π*Υ). Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές, να παραλαμβάνουν την κατασκευή έτσι ώστε να έχουν στη διάθεση τους το χρονικό περιθώριο για το στήσιμο και την ανάπτυξη του οικοσυστήματος. 

Τα paludariums θα πρέπει με ευθύνη των διαγωνιζόμενων,  να παραδοθούν  στο χώρο της έκθεσης από Τετάρτη 15/05/2024 ώρα 13:00, έως Πέμπτη 16/05/2024 ώρα 20:00.

Η επιλογή του νικητή, θα γίνει από πεπειραμένους κριτές οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα!

Το κόστος για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, ανέρχεται στα 70,00. Σε αυτό το κόστος περιλαμβάνεται η γυάλινη κατασκευή, η οποία μετά το πέρας του διαγωνισμού, παραμένει στην κυριότητα του διαγωνιζόμενου.

Δηλώσεις  συμμετοχής στο παρακάτω emailpaludarium@ariumfestival.com